instagram

Photo on fabric

Photo on Fabric – kunstwerk op doek

Photo on fabric is ontstaan uit mijn liefde voor fotografie, interieurdesign en schilderkunst. Ik wilde mijn eigen werk afdrukken op een zachte stof. Dit om het magische beeld van het fotowerk beter te laten aansluiten bij de materialen van het werk zelf. 

Photo on Fabric is een ambachtelijk product. Nadat het fotowerk klaar is wordt het afgedrukt op zijdezachte stof door een professionele drukker. Vervolgens wordt deze stof in het naaiatelier vernaaid met een dikkere stoere natuurlijke stof. Het werk moet namelijk worden opgespannen op een zogenaamd spieraam en de zachte stof heeft daar eerst versterking voor nodig. De stof wordt door een vakman op het spieraam gespannen. Het werk is vaak voorzien van franjes, maar strakke randen zijn ook mogelijk. Desgewenst wordt het werk ingelijst in een handgemaakte lijst van Amerikaans notenhout.

Prijs

De prijs van de Photos on Fabrics zijn:

  • zonder lijst € 3.800,– (incl. BTW)
  • met Amerikaans notenhouten lijst € 4.250.

Op aanvraag is een lijst in een andere kleur of van een ander materiaal bespreekbaar.

De maatvoering van de Photos on Fabric varieert. Gemiddeld zijn ze 90 cm breed en 140 cm hoog.

Een Photo on Fabric kan ook in opdracht worden gemaakt

Meer informatie

De Photos on Fabric die op dit moment beschikbaar zijn kunt u op afspraak bezichtigen aan het Zusterplein in Zeist. 

Ook worden de werken tentoongesteld tijdens diverse exposities en events. Informatie daarover wordt gedeeld via social media. Wil je mijn nieuwsbrief ontvangen? Meldt je dan aan via de contactpagina

Portfolio van Photos on fabric