instagram

Portretfotografie

Portretfotograaf 

Als portretfotograaf vind ik het belangrijk om de juiste snaar raken. Door te spelen met licht, de technische instellingen van mijn camera en lampen, maar vooral door te kijken naar mijn model, kom ik tot de meest verrassende resultaten.

Of het nu gaat om professionele portretfoto’s voor jouw onderneming, een persoonlijke foto voor social media of een portret voor aan de muur, ik zorg ervoor dat je authentiek in beeld komt. 

Portretten in kleur, zwart-wit, stoer  of zakelijk; dit stem ik graag op jouw wensen af.

Ik beschik over een eigen fotostudio aan het Zusterplein in Zeist. Bij de meeste shoots combineer ik studiofoto’s met mooie locatiefoto’s in de prachtige omgeving van de studio. 

 

Individuele portretten

Als portretfotograaf ligt mijn focus ten eerste op individuele portretten die zakelijk of privé gebruikt kunnen worden, voor bijvoorbeeld websites, sociale media en reclamedoeleinden. Of voor aan de muur natuurlijk. 

Of het nu gaat om het versterken van je personal branding, het creëren van een professionele uitstraling voor je bedrijf of een mooi portret voor je geliefde, ik help je graag om de juiste boodschap over te brengen met mijn fotografie.

Kindportretten

Ook maak ik graag magische kindportretten. Ik geloof dat kinderen de gave hebben om de wereld met verwondering te bekijken, en ik vind het geweldig om die verwondering vast te leggen in mijn feeërieke foto’s. Ik streef ernaar om een blijvende herinnering te creëren die ouders en kinderen koesteren. 

Aanpak en prijzen fotoshoots

Voorafgaand aan de shoot bespreken we de gewenste sfeer en uitstraling. Ik maak vooraf altijd een plan. De mooiste beelden en opstellingen ontstaan vaak tijdens de shoot zelf. Ik zorg voor een ruime hoeveelheid en diversiteit om een keuze uit te maken.

Een paar dagen na de shoot ontvang je via een online galerie een zeer uitgebreide selectie aan onbewerkte foto’s. Je kunt zelf je keuze maken welke foto’s je definitief bewerkt wil hebben,

De volgende shoots bied ik tegen vaste prijzen aan:

  • Individuele shoot: € 300 excl. btw (363 incl. btw).
  • Individuele kindshoot € 190 excl. btw (230 incl. btw).


Bij deze shoots ontvang je 8 volledig nabewerkte digitale foto’s naar keuze (in hoge en lage resolutie) via een online galerie. Meer foto’s uitkiezen is mogelijk tegen meerprijs.

Voor meerdere individuele shoots (bv. voor een teamstoot) is de prijs op aanvraag.

Portfolio portretten